субота, 16 вересня 2017 р.

Всеукраїнський конкурс на кращий електронний освітній ресурс «Планета ІТ» 

Інститут професійно-технічної освіти НАПН України оголошує Всеукраїнський конкурс на кращий електронний освітній ресурс «Планета ІТ»
   «ПЛАНЕТА ІТ» – це щорічний Всеукраїнський конкурс для педагогічних працівників закладів професійної та вищої освіти на кращий електронний освітній ресурс, який проводить Інститут ПТО НАПН України за сприяння Департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України з метою залучення педагогічних працівників до опанування сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, розробки та використання ІКТ технологій у професійній підготовці майбутніх кваліфікованих фахівців, забезпечення закладів освіти сучасними навчально-методичними матеріалами та створення інноваційної електронної бібліотеки.
   Конкурс проводиться за такими номінаціями:
  • навчально-методичне забезпечення професійної підготовки (навчальні посібники, підручники, електронні методичні матеріали, електронні дидактичні демонстраційні матеріали, електронні словники, довідники тощо);
   • навчально-методичне забезпечення загальноосвітньої підготовки (навчальні посібники, підручники, електронні методичні матеріали, електронні дидактичні демонстраційні матеріали, електронні словники, довідники тощо);
   • електронний освітній ресурс навчального призначення;
   • курс дистанційного навчання;
   • електронний лабораторний практикум;
   • електронна система управління навчальним закладом (електронні розклади, бази даних, автоматизовані інформаційні системи та інші засоби автоматизації управління навчальним закладом);
   • відео-урок;
   • професійне відео-портфоліо в окремій номінації: Золотий фонд професійно-технічної освіти України (особиста відео-розповідь учня професійно-технічного навчального закладу про свою професію з показом прийомів практичної підготовки за його фахом (слюсар з ремонту автомобілів – проведення діагностики; кухар – приготування салату; зварник токар – праця з устаткуванням, станками тощо).
   Конкурс проводиться з 1 червня по 25 жовтня 2017 року в заочній формі та складається з двох турів: перший тур – з 1 червня до 25 жовтня 2017 року (робота Учасників Конкурсу над розробкою проектів відповідно вимог до змісту проектів); другий тур – з 26 жовтня до 10 листопада 2017 року (оцінювання наданих матеріалів Учасників Конкурсу).
   Для участі у конкурсі необхідно: пройти онлайн реєстрацію учасника конкурсу за посиланням https://goo.gl/0ogOZO; подати заявку на участь у Конкурсі та представлення конкурсних матеріалів не пізніше 01.10.2017 р.
   До 25.10.2017 р. надіслати електронний ресурс чи адресу відкритого доступу до електронного засобу, а також його опис на електронну адресу: lenripto@gmail.com.
   Паперовий варіант матеріалів на Конкурс надсилати на адресу: 03045, м. Київ, провулок Віто-Литовський, 98-а, Інститут професійно-технічної освіти, лабораторія електронних навчальних ресурсів та на E-mail: lenripto@gmail.com з поміткою «На Всеукраїнський конкурс «Планета ІТ».
 Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу на кращий електронний освітній ресурс «Планета ІТ»

 

Немає коментарів:

Дописати коментар